Hier kunt u eenvoudig zelf uw plakletters ontwerpen en bestellen. De levertijd bedraagt 2-3 werkdagen. U kunt op deze site betalen met iDEAL en bij bestellingen boven de € 25 betaalt u geen verzendkosten.


Hoe werkt het?
Typ uw tekst in het witte vlak in en kies kleur, lettertype en formaat. In het grijze vlak ziet u direct een voorbeeld van uw plakletters. Alle teksten worden geleverd in professionele Avery 900 supercast kwaliteit en zijn zowel geschikt voor buiten als binnen gebruik.


Op deze site kunt u plakletters bestellen in een aantal standaard lettertypes en kleuren. Voor al uw andere beletterings- en reclamevragen verwijzen wij u graag naar ABC Belettering. Bezoek voor meer reclame-ideeën ook eens www.abclogos.nl.Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
€ 9,95
Details

Hier kunt u eenvoudig zelf plakletters ontwerpen en bestellen. Alle teksten worden geleverd in Avery 900 supercast kwaliteit en zijn zowel geschikt voor buiten als binnen gebruik. LET OP, de kleur die op uw beeldscherm wordt getoond is een benadering van de werkelijke kleur van de plakletters. Op deze site kunt u plakletters bestellen in een aantal standaard lettertypes en kleuren. Voor al uw andere beletterings- en reclamevragen verwijzen wij u graag naar ABC Belettering. Kijk ook voor meer reclame ideeën ook eens bij www.abclogos.nl.

Prijzen zijn inclusief BTW. Productspecificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Afbeeldingen en omschrijvingen van producten kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.